Andrada’s home – este un proiect lin, cald, unul de familie.
Pentru diminetile in care va adunati la bucatarie pentru a va servi cafeaua, pentru zilele in care ajungi istovit acasa si simti nevoia sa te relaxezi, zona de living fiind perfecta pentru aceasta, unde poti savura filmul preferat sub plapuma cu un bol mare de popcorn, pentru reuniunile in familie la masa de dining in care ii vezi pe cei dragi alaturi de tine si intelegi ca esti acasa!
La primul contact cu acest penthouse, vezi un hol lung, alb, cu placaj de oglinda si lamele de lemn vopsite. Spatiul in sine este unul spectaculos, mai cu seama datorita inaltimii lui generoase și scarii cu balustri din teava circulara care urca spre supanta si duce spre dormitorul matrimonial si cel al copilului. Tot ce am facut noi, a fost sa punem spatiul cat mai bine in valoare. Din lipsa de spatii de depozitare, am decis sa facem loc pentru ele la parter, astfel avem un dulap pe toata zona de dining si living, care la prima vedere pare a fi un perete, dar este strapuns pe alocuri de niste goluri negre, care servesc ca rafturi pentru carti si decor.
Livingul este compus dintr-o canapea mare, o masuta de cafea cu blatul din marmura si piciorusele din teava care se impletesc intre ele, peretele cu consola, TV si dulapul negru cu strapungeri albe care par a fi negativul celuilalt perete. Diningul este destinat serilor in familie, scaunele din piele crem si masa extensibila, creaza confortul pe care il cauta fiecare dintre noi.
Bucataria este separata de restul spatiului prin doua usi glisante si adaposteste o mobila cu fatade albe, cu mici accente de lemn de stejar, similar cu cel al parchetului. Zona de bar este perfecta atat pentru gatit cat si pentru mesele rapide, in care poti savura privelistea de pe fereastra, avantaj oferit de pozitionarea apartamentului. Stilul locuintei este unul eclectic, stil unde predomina un sistem de gandire neunitar, care alege din diverse sisteme de gandire, stiluri artistice ceea ce i se pare mai bun, mai potrivit.
Eclectismul in acest proiect s-a format din imbinarea intre cele doua stiluri pe alocuri contradictorii si opuse, clasic și contemporan. Primul lucru care iti atrage atentia in dormitor, este portiunea de perete si tavan vopsita in gri inchis, acea zona marcheaza dressingul separandu-l de zona de dormit. Aceasta ramane una eleganta si clasica, intensificata prin ancadramentele de pe pereti si micile accente de decor aurii cum ar fi corpuri de iluminat, manerele dulapurilor, bazele noptierelor.
De asemenea, dormitorul fetitei continua pe o linie clasica din punct de vedere stilistic, aici predomina elemente inspirate din natura si viata animalelor prezente si la corpurile de iluminat si decor.