Apartament
Capraru

P R O I E C T

“Good art inspires, Good design motivates.”
Pornind de la aceasta premisa, credem cu tarie ca locuinta pe care ne-o alegem va deveni caminul in care “adapostim” ceea ce avem mai de pret. Si anume: oameni dragi, momente frumoase, dar si viata noastra de zi cu zi. De aceea design-ul nu mai reprezinta doar aranjarea unui spatiu, ci imbinarea perfecta dintre personalitatea noastra,comfort si functionabilitate.
In imaginile urmatoare veti vedea una dintre locuintele “norocoase”. De ce spun asta? Deoarece este rafatata de lumina soarelui. Ce poate fi mai frumos decat sa te bucuri de lumina naturala in orice moment al zilei?! ;) In privinta bucatariei, liniile clare,simple dar bine definite da senzatia unui spatiu foarte aerisit.
De asemenea acestu lucru este evidentiat prin electrocasnicele incorporate, mobilierul cu design compact cat si nuantele deschise care reflecta lumina. Jaluzelele va ofera control asupra fluxului de lumina ce patrunde in incapere iar datorita lamelelor orizontale rezulta linii geometrice care definesc spatiul cu accente minimaliste. Pozitionarea insulei face ca bucataria sa capete instant o estetica moderna si un stil rafinat devenind locul ideal pentru a savura o cafea dimineata.
Distanta relativ mica intre chiuveta, cuptor si insula are rolul de a facilita prepararea mancarii.
Stim ca multe persoane se feresc sa foloseasca alb in bucatarie. Ei bine, in prezent exista o multime de produse care ne ajuta sa o intretinem iar materialele folosite in finisarea suprafetelor au evoluat in ultimii ani astfel incat petele nu mai sunt o problema. In plus, o bucatarie alba emana o eleganta aparte iar frigiderul cu accente metalice se incadreaza perfect pe acest fundal.
Livingul, pentru multi dintre noi, reprezinta locul unde ne petrecem cel mai mult timp, unde primim invitati sau petrecem clipe frumoase alaturi de familie si prieteni. Prin urmare, stilul minimalist este o idee excelenta pentru ca incaperea sa fie una comfortabila si cosy.
Am adoptat un mix monochromatic insa cu elemente eye-catching precum corpurile de iluminat aurii care ofera unicitate spatiului, lumina ambientala atat cea din spatele televizorului (care evidentiaza peretele decorativ) cat si cea care se afla pe fiecare raft al bibliotecii avand rolul de a scoate din anonimat accentele mate ale mobilierului.
De asemenea, livingul poate servi ca loc de studiu, masa fiind amplasata langa biblioteca pentru ca materialele necesare sa fie la indemana, si bineinteles, sa nu uitam de scopul principal, ca loc unde toata familia sa se adune pentru a lua masa.
Paleta de culori se mentine in celelalte doua camere, in cea mica, avand un spatiu limitat, am folosit o canapea extensibila si un loc de depozitare suspendat pentru a eficientiza cat mai mult spatiul. Am adaugat un plus de dinamism prin inserarea unui tapet pe perete care vine in contrast cu restul incaperii, avand rolul de a distrage atentia de la dimensiunea reala a camerei.
In dormitor ,parchetul a fost montat urmand principal sursa de lumina pentru a amplifica impresia de spatiu. Corpurile de iluminat de pe cele 2 noptiere, prin formele lor geometrice aduc un plus de personalitate camerei. Prin juxtapunerea culorilor calde, s-a creat un spatiu ideal pentru odihna, o atmosfera linistitoare, ceea ce este foarte important pentru locul in care urmeaza sa dormi. Nu in ultimul rand, invita natura la tine acasa. Fie ca alegi plante sau flori, elementele naturale vor contrabalansa formele geometrice ale minimalismului si vor oferi prospetime casei.
Indiferent de stilul pe care il preferi, alege intotdeauna ceea ce se pliaza perfect pe sufletul tau. Doar asa casa ta va deveni acasa. ;)

Virtual tour

Locatie:
Bucuresti

Virtual tour

Suprafata:
97 mp

Virtual tour

Data:
09.10.2019