Apartament
Alina

P R O I E C T

"Your home should tell the story of who you are and be the collection of what you love" Nate Berkus
In momentul in care ne implicam intr-un proiect, o facem cu tot sufletul. De aceea, o discutie in prealabil cu viitorii proprietari este absolut necesara. Amprenta personalitatii fiecaruia va creea acel sentiment de confort, acea stare de bine pe care o vom regasi de fiecare data cand ne vom intoarce acasa.
Urmatorul proiect a fost special conceput pentru o tanara familie. Stilul ales este unul contemporan definit prin simplitate,sofisticare subtila, folosirea liniilor curat definite. Nuantele neutre se mentin pe tot parcursul apartamentului fiind valorificate prin juxtapunerea accentelor de culori vibrante.
Livingui de tip open space este ideal pentru interactiunea cu membrii familiei. Designul bine definit fiecare zone (zona studiu, zona de dining si zona de relaxare) separate in special prin prezenta corpurilor de iluminatde forme si culori diferite, mentine spatiul organizat si fluid. Incaperea reprezinta oglinda stilului contemporan unde albul si lumina naturala pun in valoare cromatica elementelor de accent.
Tonurile mai inchise din partea televizorului (corpul de iluminat ,peretele decorativ si masuta) isi gasesc echilibrul prin intermediul texturilor si finisajelor in nuante deschise din restul spatiului. Stilul rafinat este redat de gradatia cromatica de la alb la negru intens.
Bucataria este foarte incapatoare datorita multiplelor spatii de depozitare fiind dotata cu electrocasnice incorporabile iar frigiderul mascat in mobilier da senzatia unui tot unitar. Combinatia alb cu negru emana o eleganta aparte fiind capabila sa creeze un interior sofisticat . Elementele cromatice ale tapetului de pe peretele principal al livingului reprezinta un deliciul al designului contemporan.
Avand un puternic caracter scenografic, peretele tapetat in nuante de verde, vine pentru a contrabalansa paleta cromatica neutra din cadrul incaperii. Jocul de lumini si umbre este evidentiat prin cele doua spoturi montate lateral in apropierea masutei de lucru.
Dormitorul mentine linia minimalista a decorului general, insa cuprinde si accente clasice,feminine. S-a optat pentru montarea jaluzelelor orizontale din doua motive. Ofera control asupra cantitatii de lumina care patrunde in incapere si pentru incorporarea armonioasa a bancutei langa fereastra.
Aceasta este perfecta pentru zilele cand dorim sa ne delectam cu o carte buna sau sa savuram o cafea in zilele ploioase de toamna . Locurile de depozitare din jurul patului ofera un spatiu amplu destinat dressingului. Tabloul este completat de tapetul cu accent diafan rezultand un spatiu ideal pentru odihna.
Oricare ar fi stilul pentru care optati, lucrurile care rezoneaza cel mai bine cu sufletul vostru sunt cele care nu se vor demoda niciodata ;)

Virtual tour

Locatie:
Bucuresti

Virtual tour

Suprafata:
53 mp

Virtual tour

Data:
12.06.2019