Apartament
AP 75

P R O I E C T

Compania FenixDESIGN, își pune la dispoziție servicii de amenajare și design interior pentru diverse spații publice, apartamente și vile.
În realizarea proiectului am avut drept scop utilizarea spațiului cât mai eficient. Pentru a reda spațialitatea, ne-am dezis de pereții despărțitori, astfel am reușit să obținem un spațiu deschis între bucătărie, dinning, living. Tot în vederea creării impresiei unui spațiu cât mai fluid, deschis, am încercat să acoperim un procent cât mai mare din necesarul de lumină prin suprafețe vitrate.
Iluminatul artificial intervine discret , ca un accent și conferă un contur incandescent zonelor reprezentative pentru compoziția spațiului, sau completează simplu necesarul de lumină, acolo unde lipsesc ferestrele. Un alt factor în eleganța și claritatea amenajării spațiului este reprezentat de gama cromatică. Astfel, mobilierul alb iese ușor în evidență pe un fundal închis la culoare, așa cum este cazul canapelei. În același fel, mobilierul de depozitare din living, negru, are în spate un perete simplu, alb.
Contrastele servesc la o foarte ușoară înțelegere a spațiului și valorifică fiecare piesă de mobilier în parte, fără a le face să se eclipseze reciproc sau să iasă în evidența într-un mod obositor, excentric, ci dând fiecărui obiect atenția cuvenită și permițându-i beneficiarului să personalizeze ulterior spațiul cu accente de culoare.

Virtual tour

Locatie:
Chisinau

Virtual tour

Suprafata:
75 mp

Virtual tour

Data:
19.01.2019