Oxford
gardens

P R O I E C T

Designul oricarei case este un puzzle de forme, texturi, culori si lumina, iar casa prezentata in aceste imagini imbina aceste “piese” intr-un mod deosebit.
Dormitoarele sunt simple, cu mobilier comod ce se remarca pe fondalul tapetului „WallandDeco”, in acelasi timp subtil si un indraznet accent cromatic. Culori precum gri, maro, bej sau alb, creaza ambianta dormitoarelor, generos luminate de o fereastra pana la nivelul pardoselii. Covorul, canapeaua si draperiile sunt texturi ce creeaza un spatiu primitor, un spatiu de relaxare desavarsit. Dormitorul matrimonial este deschis catre un dressing incapator si bine luminat. In living se remarca aceeasi eleganta, o camera spatioasa, luminata prin ferestre inalte, din pardoseala, in plus, nimic nu reprezinta eleganta si confortul mai bine decat un semineu.
Albul si bejul creeaza in continuare cromatica acestei camere, alaturi de bleumarin, un contrast puternic prin care sunt puse in evidenta obiectele de mobilier. Semineul, pozitionat central, imparte camera in locul de sedere, cu canapele si fotolii comode si locul de luat masa.
Bucataria complet alba si luminata natural este spatioasa si ofera unitate cromatica. Mobilierul de depozitare este simplu, dar nu lipsit de detalii, incapator, dar fara a incarca. Acestor piese li se alatura un mic loc de luat masa, de asemenea alb.
O exceptie de la eleganta si culorile neutre, o constituie camera copilului, un accent de galben si albastru deschis, cu un tapet jucaus potrivit cu profilul micutului beneficiar.

Virtual tour

Locatie:
Bucuresti

Virtual tour

Suprafata:
140 mp

Virtual tour

Data:
20.02.2018